Graag willen wij onze assistentes aan u voorstellen. Ze zijn de eersten die u hoort, maar ze werken op de achtergrond om het allemaal goed te laten verlopen.

Mijn naam is Linda Wildenberg, getrouwd met Patrick en samen hebben wij een zoon van 11 jaar en een dochter van 14 jaar. Ik ben geboren en getogen in Den Helder, en sinds 2010 wonen wij in Apeldoorn. Daarvoor hebben wij, voor het werk van mijn man, vier heerlijke jaren op Curaçao gewoond.

In 2011 ben ik bij Centaurea begonnen. Ik ben aangenomen ter aanvulling, en als inval voor Dorret. Mijn vaste werkdag is vrijdag, en ik ben er tijdens vakanties van Dorret. Het kan dus zijn dat u mij nog niet kent, of niet zoveel heeft gezien, ook al werk ik hier alweer zes jaar met heel veel plezier. Op vrijdagmiddag verzorg ik de financiële administratie van de praktijk.

Ik verwonder me nog steeds over wat er met homeopathie allemaal kan! En er is nog zoveel meer mogelijk. Elke dag dat ik werk, leer ik weer wat bij over homeopathie. En dat maakt dat Centaurea een leuke, en voor mij nog elke keer, leerzame omgeving is, waar ik heel graag werk.

Samen met de artsen en mijn collega willen wij ervoor zorgen dat u met een goed gevoel weer naar huis gaat, en graag weer bij ons terugkomt.

Tot ziens op de praktijk!

Linda Wildenberg, assistente