Dierenarts Reviews

Liesbeth Ellinger

Graag laten wij u hier een aantal reviews zien van onze cliënten.
Wilt u zelf een review schrijven? Stuur dan een email naar l.ellinger@centaurea.nl met het onderwerp “review”.
Wilt u meer informatie over Dierenarts Liesbeth Ellinger? Klik dan hier.

Ageeth

Ik ken Liesbeth ongeveer 8 jaar nu, ondertussen heeft zij mij al geholpen met mijn oude friese merrie, met een slokdarmprobleem, welke door een reguliere dierenarts alleen verholpen kan worden door seductie.

Mijn bracco italiona met een neustumor, die bleef bloeden en waar de klinieken geen raad mee wisten behalve bestraling, heeft Liesbeth gezorgd, dat deze lieverd nog zo’n 1 1/2 jaar langer heeft mogen leven, zonder continue bloeden van zijn neus. In ieder geval zeer zwaar verminderd.
Mijn golden retiever met epilepsie.
Mijn basset met verschrikkelijke kriebels die maar niet over gingen. Waar zij bij de dierenarts de meest heftige pillen kreeg en dieetvoer, vooral niet te betalen en na een jaartje druppelen van liesbeth is zij nu kriebelvrij en druppelvrij.
Mijn appoloosa pony met hoefbevangenheid, stond volledig op de buut van de dierenarts, maar ging alleen maar slechter, na even een periode van zoeken naar de juiste druppels van Liesbeth, loopt zij nu weer vrolijk rond zonder buut maar enkel op een paar keer druppelen per dag.
Als je met je handen in het haar zit over je dier, je weet het niet meer, neem contact op met Liesbeth, tot nu toe heeft zij elk van mijn dieren met klachten kunnen helpen.
Mijn bevindingen zijn over de afgelopen 8 jaar en 4 van deze dieren waren oudere dieren. de basset is een jong teefje die nu nog een heel kriebelloos leven voor zich heeft.
Dus wat ik wil zeggen, twijfel niet, Liesbeth is echt goed.
Het enige dat van jou verwacht wordt is de tijd nemen om de druppels toe te dienen en goed te observeren of er veranderingen optreden.

Helen

Onze jonge Highlander merrie had grass sickness, hiervan is ze helemaal hersteld !
Graag wil ik dit delen aangezien de reguliere geneeskunde geen oplossing heeft voor grass sickness. De moeder van Zara is helaas overleden, met haar heb ik het reguliere circuit gevolgd en vond geen gehoor bij dierenartsen nadat ik hun op de hoogte had gesteld van de homeopathische behandeling van Zara door Liesbeth.
Ik betreur dit ten zeerste.
Per slot van rekening zijn de dieren de dupe van deze tunnelvisie en halsstarrige houding.
Ik ben enorm blij dat ik kon kiezen voor de homeopathische behandeling van Liesbeth.
Zara gaat heel goed, het is net of ik een kleine twee maand na het overlijden van haar moeder een ander paard zie.
Daarbij wil ik jou enorm bedanken voor je betrokkenheid en je inzet bij Zara.
Ze is nog zwak maar alle symptomen zijn verdwenen en ik zie een veel levendiger paard.
Waanzinnig !
Ze staat vaak op de heuvels, rent er vervolgens van af om er daarna weer op te klimmen. Iets wat ik haar nooit heb zien doen. Van het weekend heb ik ze een uurtje op ons eigen weiland gezet (op het weiland van de buren werden ze ziek). We hebben een track er naar toe gemaakt.
Liesbeth, het was 1 streep, in rengalop met die dunne beentjes, ‘plat’ door de bocht om vervolgens van voor naar achter het weiland door te rennen.
Dan sta je toch wel met een big smile te kijken !!
Kortom Liesbeth, dank je wel voor alles. Ik ben echt heel blij met je kennis en kundigheid maar ook hoe je bent als mens, warm in contact en betrokken bij de situatie.
Geweldig!

Annie

Ik ervaar Liesbeth Ellinger, dierenarts klassieke homeopathie, als een zeer integer, deskundig en bevlogen mens. Haar liefde voor het dier is groot en dat komt ook tot uitdrukking in haar behandeling. Zij zoekt net zo lang tot ze het juiste middel heeft. Geen symptoombestrijding maar daadwerkelijke helende aanpak van de klacht waardoor mijn hond diverse keren is geholpen met blessures, eetproblemen, diaree en huidproblemen. De behandelingen waren effectief en dus was mijn hond van zijn klachten af.
Ik ken Liesbeth al jaren en ze is gewoon een geweldige dierenarts!

Marielle

Afgelopen voorjaar brak er Rhino uit bij ons op stal. 1 paard kon niet meer urineren, deze moesten wij 2x daags katheteriseren en kijken of ze zelf al kon urineren. De dagen verstreken en werden weken. Wij gingen verder zoeken naar alternatieven ze moest en zou zelf gaan plassen. Wij kwamen op centaurea uit en na contact en de nodige materialen doorgestuurd te hebben naar Liesbeth Ellinger kregen wij een goedje toegestuurd. Met het motto baat het niet schaadt het niet, en zijn nu al zo lang bezig gingen we aan de gang. Na 4 weken katheteriseren en 4 dagen dit goedje aan haar gegeven te hebben plaste ze weer zelf. En ze doet het nu 4 maand later erg goed! Bedankt voor alles!

Joyce

Mijn oude Haflinger vriendin is destijds erg goed geholpen, van een ongelukkige kreupele teruggetrokken oude merrie veranderde zij weer in een vrolijke actieve dame die pijnloos van haar oude dag kon genieten. Homeopathie kan erg veel doen voor mens en/of dier!

Siep

Liesbeth is super, ze heeft mijn paard (Imago) goed geholpen met zijn huidproblemen.
Neemt de tijd voor je en gaat net zo lang door tot ze de juiste behandeling heeft gevonden.

Een wonderbaarlijke genezing

Deze winter heeft het paard van onze dochter een ernstige hoefzweer opgelopen. De dierenarts liet hem uiteindelijk opnemen in de paardenkliniek, omdat er maar geen herstel optrad en hij veel pijn had.

In de kliniek ging de lijdensweg gewoon door: veel snijden en medicatie. Maar het mocht niet baten. Uiteindelijk werd mijn dochter voor de keus gesteld: of een operatie onder volledige narcose (zonder garantie uiteraard dat dan het probleem verholpen zou kunnen worden, ook omdat het al een ouder paard van bijna 25 jaar betrof), of laten inslapen. Van beide opties werden we niet blij.

IMG-20161208-WA0001Ten einde raad contact opgenomen met Liesbeth Ellinger. Zij stelde twee homeopathische medicijnen voor, 2 x daags te geven. En tot onze grote blijdschap gebeurde het wonder: er trad eindelijk een verbetering op! De dierenarts was nogal verbaasd. Het verband mocht eraf en er werd niet meer gesneden! Hij stond weer op vier benen!

Na een week trad er een stagnatie op in de verbetering. Weer met Liesbeth gebeld en haar advies was: dezelfde medicatie doorzetten, maar nu in hogere potentie (sterkte, zeg maar). Uiteraard hebben we trouw dat advies opgevolgd! En weer een week later mocht hij naar huis!

We hebben hem wel nog veel boxrust gegeven, niet in de wei (vond hij niet leuk) en lang doorgegaan met de medicatie. Maar het resultaat is dat hij weer een keiharde hoef heeft en sinds een week weer bij de eigen kudde in de wei staat.

Wij zijn de homeopathie en Liesbeth Ellinger zeer dankbaar!