Centaurea video’s

Jos Nieuwendijk, de huisarts die op Centaurea werkt als homeopathisch arts, wordt over haar vak geïnterviewd door leerlingen van een basisschool.

Liesbeth Ellinger: hoe werkt homeopathie.

Deze video is de eerste in een reeks van drie. In deze video legt Liesbeth Ellinger, homeopathisch dierenarts bij Centaurea in Apeldoorn, de basisprincipes van homeopathie uit.

Liesbeth Ellinger: onderzoek en homeopathie

In deze tweede video van Liesbeth Ellinger, homeopathisch dierenarts bij Centaurea in Apeldoorn, licht ze het onderzoek toe dat onder haar leiding is uitgevoerd. Het is een studie naar diarree bij biggen, uitgevoerd door studenten van de WUR, de Universiteit van Wageningen. Uit dit onderzoek blijkt dat homeopathie zeer effectief is.

Liesbeth Ellinger: homeopathie in de praktijk

In deze derde video van Liesbeth Ellinger, homeopathisch dierenarts bij Centaurea in Apeldoorn, worden de resultaten getoond van de behandeling van een paard met osteochondrosis disseccans. Deze regulier onbehandelbare ziekte wordt met succes genezen met behulp van homeopathische middelen. Op röntgenfoto’s is te zien dat de losse botstukken in het aangedane gewricht kleiner worden en zelfs verdwijnen.