HELAAS GAAT DE LEZING VANAVOND NIET DOOR

Wegens succes herhaald:

Op woensdag 10 mei geeft Liesbeth Ellinger nogmaals een voordracht over nieuwe ontwikkelingen en inzichten in de diergeneeskunde.  

Beste dierenliefhebber,

In de afgelopen jaren zijn er een aantal interessante ontwikkelingen in de diergeneeskunde, waarmee we ervaringen hebben opgedaan die we graag met anderen willen delen.

  1. Vaccinaties staan ter discussie, zowel bij mensen als bij dieren. Is de Vaccicheck, dat is een simpele test om de hoeveelheid antilichamen in het bloed te bepalen bij hond en kat, een oplossing?
  2. Soms zijn dieren plotseling angstig of zelfs agressief geworden, of hebben een andere gedragsverandering. Ooit geïnformeerd of ze een narcose hebben gehad?
  3. De hond of kat of het paard is te  vroeg gespeend. Gewoon pech of kan dit grote consequenties hebben voor het latere leven?

Vragen, waar u wellicht ook mee rondloopt. Interesse in de antwoorden? Onze ervaringen en oplossingen willen we graag met u delen en er met u over van gedachten wisselen. Ook op onze website, www.centaurea.nl , kunt u hierover enige informatie vinden.

Op woensdag 10 mei van 19.30 tot 21.30 uur bent u van harte welkom bij Centaurea. De toegang is gratis.

Wilt u voor maandag 8 mei  laten weten of u komt? Als u verhinderd bent maar u hebt wel interesse in de onderwerpen, dan vernemen wij dat graag.