Diervoeding

In toenemende mate komen er dieren op het spreekuur met (langdurige) huidklachten. Meestal vertelt de eigenaar dat “vroeger” de honden gewoon met de pot mee aten en nooit ziek waren. En nu krijgen ze “de beste brokken” en hebben ze huidklachten, chronische diarree of andere problemen….

Natuurlijk worden niet alle klachten veroorzaakt door voeding. Toch blijkt dat een aantal klachten verdwijnt als de dieren anders gevoerd gaan worden. En “anders” betekent dan eigenlijk gewoner, ofwel ze krijgen hetzelfde eten als hun verre voorouders! Dit betekent rauw vlees, rauwe botten en verse groenten! Zo’n dieet is prima zelf samen te stellen, maar dat kost wel tijd.

Daarom zijn er diepvriesvoeders ontwikkeld voor honden, katten en ook fretten, die aan deze voedingsbehoefte tegemoet komen en die het voor u als eigenaar gemakkelijker maakt om het voer te geven. Deze diepvriesvoeders zijn in veel dierenspeciaalzaken te koop.

Wij verkopen het honden- en kattenvoer van Dog Lovers Gold en Cat Lovers Gold. Geen vers vlees, maar deze brokken zijn wel granen- en glutenvrij, veel dieren doen het er goed op en het voer heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding. Ook is het goed te combineren met vers vlees, als u dit wil afwisselen met brokken.

Voor meer informatie kunt u terecht bij dierenarts L. Ellinger of bij de assistente.

Voor een compleet overzicht van het assortiment klik hier.

U kunt altijd een bestelling plaatsen, telefonisch of per e-mail.