Beste patiënten, belangstellenden en anderen,

De regering heeft in het begrotingsakkoord 2013 besloten om met ingang van 1 januari 2013 complementair werkende artsen 21% btw te laten heffen op hun behandelingen! Complementair werkende artsen, ook wel CAM-artsen genoemd, zijn artsen die reguliere en complementaire geneeskunde integreren, zoals homeopathische artsen, acupuncturisten en antroposofische artsen. Deze btw-heffing is niet alleen een erg discutabele ingreep, maar ook een dramatisch gebeuren. Concreet betekent dit dat de consultprijzen van deze artsen met 21% verhoogd moeten gaan worden!

Het is daarom van groot belang de regering te laten horen dat heel veel mensen het hier niet mee eens zijn.

Hoe meer hoe beter: als blijkt dat de bevolking van Nederland hier niet van gediend is, maken we nog een kans dat de maatregel wordt ingetrokken.

Daarom roepen we jullie om via de volgende link tegen te stemmen: http://petities.nl/petitie/btw-nee-stop-btw-heffing-cam-artsen.

Maar dat niet alleen. We willen jullie ook vragen om zo veel mogelijk familieleden, vrienden en bekenden op te roepen om ook tegen te stemmen en deze boodschap ook weer aan hun familieleden, vrienden en bekenden door te geven met dezelfde oproep.

Meer informatie kun je op de volgende website vinden: www.geenbtwbijcamarts.petities.nl.

De tijd dringt! Zet je in voor het behoud van homeopathie en andere alternatieve behandelwijzen!

Dinsdag 6 november a.s. worden reeds verzamelde handtekeningen (ongeveer 15.000) aangeboden aan de commissie Financiën van de Tweede Kamer.

Namens onze praktijk en de samenwerkende CAM-artsenverenigingen: heel hartelijk bedankt!

Het team van Centaurea

Centaurea
Homeopathisch artsen en -dierenarts

 

 

 

Orderparkweg 5
7312 EN Apeldoorn
tel: +31 (0)55-3574340
fax: +31 (0)55-3574341
e-mail: info@centaurea.nl
website: www.centaurea.nl