GENEESKRACHT

NIEUWSBRIEF CENTAUREA

 

Deze nieuwsbrief bevat twee onderwerpen:

-Grieppreventie

-Uitzending op Radio Voorst

 

Grieppreventie

In de herfst en winter krijgen veel mensen griep. Het is doorgaans een onschuldige ziekte met kortdurende heftige klachten als koorts, hoofd- en keelpijn, pijn in spieren en botten en een algemeen ziek voelen. Een periode om even tot rust te komen en het lichaam te reinigen. Soms verloopt het toch minder soepel en houden de klachten aan of ontstaan er complicaties. Voor zowel de acute als de latere fase, eventueel met complicaties, zijn er passende homeopathische middelen.

Mensen die meer risico lopen op complicaties wordt een griepvaccinatie aangeboden. Veel mensen nemen deze “griepprik”. Sommigen krijgen daarna klachten die ze toeschrijven aan het vaccin.

Deze klachten trachten we te ‘ontstoren’ met een homeopathisch middel dat gemaakt is van het vaccin. Ook is het mogelijk om vóór de “griepprik”, zoals bij elke vaccinatie, een homeopathisch middel te nemen met het doel om zo een negatieve reactie te voorkomen. Anderen besluiten, zeer tot hun tevredenheid, als preventie geen “griepprik” te nemen maar in plaats daarvan een homeopathisch middel dat gemaakt is van de “griepprik”. Voor de werkzaamheid hiervan is geen wetenschappelijk bewijs.

Op al deze mogelijkheden wordt in de uitzending op Radio Voorst uitvoerig ingegaan. Indien u niet in de gelegenheid bent om te luisteren of vragen heeft hierover, óf u wilt aanmelden voor een preventieve homeopathische behandeling wilt u ons dan bellen of mailen (055-3574340, info@centaurea.nl)?

Uitzending op  Radio Voorst

Volgende week is onze tweede radio-uitzending. Op de vaste avond en tijd: elke tweede dinsdagavond van de maand van 19.00 tot 20.00 uur.

 

Radio Voorst is te ontvangen op de volgende frequenties:

Ether 105.3 FM,

(in de hele stedendriehoek, Deventer-Zutphen-Apeldoorn)

Kabel 93.1,

(UPC, uitsluitend in de Gemeente Voorst)

103.7 FM,

(Glasvezelkabel)

Website-stream,

Ga naar: http://www.rtvvoorst.nl/ en druk daarvoor op het rechthoekje ‘ON AIR’ rechtsboven in dat scherm

 

Deze keer komen de volgende onderwerpen aan bod:

Ed Brink, homeopathisch arts wordt voorgesteld. Naast klassieke homeopathie maakt hij ook gebruik van bioresonantie. Zijn werkwijze zal uitgebreid onder de loep genomen worden.

 

Griep en grieppreventie. De mogelijkheden om griep te voorkomen en te behandelen met homeopathie komen aan bod. Het blijkt dat zowel virale als bacteriële infecties goed met homeopathisch middelen te behandelen zijn. En dat niet alleen: ook preventief is een homeopathische behandeling effectief bij allerlei epidemieën.

Een aantal koorts- en  griepmiddelen worden toegelicht.

 

De dreigende BTW-heffing alternatieve artsen komt aan bod. En wat te doen om deze te voorkomen. Meer informatie kun je op de volgende website vinden:

www.geenbtwbijcamarts.petities.nl

 

Er wordt in het voorjaar opnieuw een EHBO-cursus georganiseerd. De data komen in de volgende nieuwsbrief.

 

Mocht u vragen hebben naar aanleiding van deze nieuwsbrief of naar aanleiding van onze radio-uitzending: mail dan uw vragen naar info@centaurea.nl. Ze zullen dan rechtstreeks aan u of in de (volgende) uitzending beantwoord worden.

 

Hartelijke groeten,

 

Het team van Centaurea.
Homeopathisch artsen en -dierenarts

 

Orderparkweg 5
7312 EN Apeldoorn
tel: +31 (0)55-3574340
fax: +31 (0)55-3574341
e-mail: info@centaurea.nl
website: www.centaurea.nl