Wij wensen iedereen een heel gelukkig, gezond en voorspoedig 2013.

 

Uitzending op Radio Voorst

A.s. dinsdag 8 januari 2013 is weer de radio-uitzending GENEESKRACHT, van 19.00 tot 20.00 uur.

Het programma wordt herhaald op vrijdag 11 januari van 13.00 tot 14.00 uur.

 

De kerst is voorbij. Volgens de kalender zou de winter nu zomaar kunnen invallen.

In de fasen van ons leven past ouderdom bij de winter. We willen het dinsdag hebben over de ouderdom. Ouderdom wordt in de maatschappij weinig gewaardeerd en de vruchten daarvan onderschat. De belangrijkste vrucht is wijsheid.

“Ouderdom komt met gebreken” luidt het gezegde. Is dat wel zo zeker? In de uitzending spreken we over ouderdom en over van alles wat kan bijdragen om op een gezonde manier oud te worden en van ouderdom te genieten. Ook komen er enkele homeopathische middelen voor het voetlicht.

 

De homeopathische EHBO-cursus die we in het voorjaar op Centaurea gaan geven, vindt plaats op de woensdagavonden van 6 en 20 maart en 24 april (in de vorige uitzending hebben we foutief 17 april genoemd). U kunt zich nu al inschrijven via info@centaurea.nl.

 

Mocht u vragen hebben naar aanleiding van deze nieuwsbrief of naar aanleiding van deze radio-uitzending: mail dan uw vragen naar geneeskracht@rtvvoorst.nl of naar info@centaurea.nl. Ze zullen dan rechtstreeks aan u of in de (volgende) uitzending beantwoord worden.

 

 

Hartelijke groeten,

 

Het team van Centaurea

 
Homeopathisch artsen en -dierenarts

 

Orderparkweg 5
7312 EN Apeldoorn
tel: +31 (0)55-3574340
fax: +31 (0)55-3574341
e-mail: info@centaurea.nl
website: www.centaurea.nl