Arts Jos Nieuwendijk stopt met haar homeopathie praktijk in Centaurea.

Na heel veel jaren met liefde, plezier en inzet gewerkt te hebben als arts wil ik -en mag ik van mijzelf- hiermee stoppen. Dat betekent dat ik als homeopathisch arts afscheid van Centaurea ga  nemen per 31 oktober a.s.

Bij de start van Centaurea in 2002 heb ik gezegd dat mijn gemiddelde tijd van een werkplek rond de 7 jaar was, en dat ik na 7 jaar opnieuw zou kijken hoe ik verder zou willen werken. Inmiddels 18 jaar later, en na enkele wisselingen in mijn werk als huisarts in 2002 en 2009, ben ik eind 2015 gestopt bij de huisartsenpraktijk. Bij Centaurea ben ik altijd blijven werken. Onze gezamenlijke inspanningen met mijn collega artsen en dierenarts om de homeopathische geneeswijze verder te verbeteren en uit te dragen zijn voor mij hartverwarmend en verrijkend geweest.
Terugkijkend denk ik dat mijn kwaliteit steeds is geweest om de mens achter de patiënt te blijven zien én in contact te blijven. En van dààruit met inzet, toewijding en interesse breed te zoeken naar de beste aanpak van de gezondheidsproblemen van deze speciale patiënt. Zo kon ik er met alle aandacht voor de patiënt zijn.

Nu is de tijd aangebroken om door te gaan met een andere periode in mijn leven. Een periode waarin de zorg voor anderen minder intensief mag zijn en ik mij meer kan gaan richten op nieuwe aspecten van leven.

Vanuit het diepst van mijn hart wil ik de patiënten die ik heel lang niet heb gezien en geen afscheidsbrief hebben gehad,  bedanken voor het vertrouwen dat in mij is gesteld en wil ik u balans bij gezondheidsproblemen wensen en zoveel mogelijk gezondheid.

De artsen binnen Centaurea kunnen u verder begeleiden in de homeopathische aanpak en de dossiers blijven achter bij Centaurea.

Wilt u weten wat hun specifieke kwaliteiten zijn, dan kunt u het beste een kijkje nemen op onze website, https://www.centaurea.nl.

Voor een NEI behandeling blijf ik nog beschikbaar. Als u zich hiervoor meldt bij de Centaurea-assistente kan ik dit plannen.

Met hartelijke groet,

J😊S Nieuwendijk