Thema-avond over Neuro Emotionele Integratie

Mijn laatste thema-avond bij Centaurea, voordat ik stop met de homeopathie, wil ik invullen door over mijn NEI behadelingen te vertellen, welke ik een heel mooie manier vind om naast of i.p.v. de homeopathie te geven.

NEI is een acroniem van Neuro Emotionele Integratie, ontwikkeld door arts Roy Martina.

Met de oude niet verwerkte emoties die in het lichaam zijn opgeslagen kan ik contact krijgen via de spiertest met de patiënt. De oude situaties met onverwerkte emoties die erbij horen kunnen worden losgelaten worden via een ‘integratie’. Hierdoor kan een té heftige emotionele reactie in het heden veel rustiger worden omdat de oude gelinkte emotie niet meer omhoog komt vanuit een oude pijn in een gelijksoortige setting.

In wezen is dit hetzelfde als homeopathie, waarbij  gelijksoortige middelen klachten genezen die deze ook kunnen uitlokken. De té heftige emoties, waarvan je last hebt in het hier en nu, geven aan jou een mogelijkheid  om te komen bij een oude niet verwerkt en opgeslagen emotie én deze te helen. Hierna kun je veel meer in balans leven.

Ik wil aan de hand van voorbeelden uit de praktijk, geanonimiseerd natuurlijk, de toehoorders meenemen langs de situaties die omhoog zijn gekomen en verhelderd zijn  én het effect na het loslaten en de integratie.

De avond zal dinsdag 13 oktober 19.30 uur starten in Centaurea. Graag wel minimaal 3 dagen tevoren uw opgave, ook i.v.m. de Covid-19 maatregelen, via info@centaurea.nl 

Jos Nieuwendijk

NEI is een acroniem v